Sign in

Hoe verander ik mijn aflever- en/of factuuradres?

Kan ik mijn afleveradres veranderen nadat ik voor mijn bestelling betaald heb?

Ja, maar je moet het adres veranderen voordat je bestelling verzonden is. Als de status van de order 'Pending', 'Waiting for payment', 'Processing' of 'Pre-order' is, kan je je adres nog veranderen. Wanneer de status van je order naar 'Preparing shipment' of 'Awaiting shipment' veranderd is, is het niet meer mogelijk om het afleveradres te veranderen. Omwille van belasting- en douane-overwegingen moet het nieuwe adres in hetzelfde land zijn als het initiele afleveradres welke ingevoerd is op het moment van betalen.

Als je het afleveradres in het systeem wil veranderen, kan je gaan naar: Mijn account en selecteer vervolgens Adresboek

Klik op Verander Verzendingsadres

Veranderd het huidige adres door het nieuwe adres en wanneer je hier klaar mee bent, selecteer dan de bestelling(en) waarvan je het aflever adres wil veranderen door de box aan te vinken voordat je op Sla adres op klikt.

(wees je ervan bewust dat je het aflever adres niet naar een ander land kan veranderen)

Je kan nu klikken op de knop Sla adres op

Wanneer je het adres opgeslagen hebt, controleer dan nogmaals of het adres op je bestelling inderdaad gewijzigd is.

----------

Als je verschillende factuur- en afleveradressen in het systeem wil hebben, kan je dit doen door naar Mijn Account te gaan en vervolgens Adresboek en daarna Nieuw adres toevoegen te selecteren.

Zorg ervoor dat je na het invullen van de informatie de juiste box aanvinkt. Als je het factuuradres al in het systeem hebt, selecteer dan 'Use as my default shipping address". Deze wordt dan automatisch ingevuld voor alle bestellingen die je plaatst na het doen van deze wijziging.

Have more questions? Submit a request