Sign In Sign Out

Welke vormen van betaling worden geaccepteerd?

We accepteren de volgende vormen van betaling:

Creditcards:
Internationale betaalservice met creditcard (MasterCard, Visa). Debit cards worden niet geaccepteerd. Voor Discover or American Express, kies Paypal of Bankoverschrijving. Er wordt een toeslag van 1,2% gerekend voor betalingen met creditcard.

Bankoverdracht:
Als je een bankoverdracht doet, ontvang je een e-mail van Fairphone met specifieke informatie over het maken van de overdracht. Deze e-mail zou maximaal een uur na het plaatsen van de order binnen moeten zijn. Als dit niet gebeurt, neem dan contact op met ons support team. Maar check eerst je spam folder!

Betalingen die via een bankoverdracht gedaan worden kunnen 5 dagen kosten om verwerkt te worden. Additionale vergoedingen kunnen gevraagd worden voor internationale overdrachten.

PayPal:
Je kan betalingen vanaf je PayPal account overdragen, of betalen via PayPal door je creditcard te gebruiken (MasterCard, Visa, Discover of American Express). Als je geen frequente PayPal gebruiker bent, kan je creditcard betalingen als een gast doen (zonder een account aan te hoeven maken). PayPal vraagt een vergoeding van 1.7% voor PayPal betalingen. Als je problemen hebt met betalingen via PayPal, neem dan contact op met hun customer service.

iDeal:
Nederlandse betaalservice, waarbij voor de betalingen geen vergoeding gerekend wordt.

Sofort Banking:
Internationale betalingsservice voor Duitse klanten. Er wordt een toeslag van 1,2% gerekend voor deze betalingen.

 
Have more questions? Submit a request